• Home
  • Resources
  • Blog
  • Schoonmaakbedrijf onderhoudt de toiletten van een groot winkelketen.
Schoonmaakbedrijf onderhoudt de toiletten van een groot winkelketen.

“De keuze voor Footfallcam was een schot in de roos; dankzij realtime tracking worden toiletbezoeken nauwkeurig gemeten, en zodra het vooraf bepaalde aantal is bereikt, ontvangt de schoonmaker direct een push-bericht om de toiletten te reinigen. Efficiëntie ten top!”

 – Schoonmaakbedrijf, Netherlands

 

In een druk winkelcentrum hebben de beheerders gekozen voor het implementeren van Footfallcam om de bezoekersaantallen van de beschikbare toiletten nauwkeurig te meten. Met deze geavanceerde technologie kunnen ze real-time informatie verzamelen over het gebruik van de toiletten gedurende de dag. Zodra het vooraf bepaalde aantal bezoeken aan de toiletten is bereikt, ontvangt de schoonmaker automatisch een push-bericht op hun mobiele apparaat. Dit efficiënte systeem zorgt ervoor dat de schoonmaakploeg proactief kan reageren en de toiletten tijdig kan reinigen, waardoor de sanitaire voorzieningen altijd in optimale staat verkeren, zelfs tijdens piekuren.

 

Een vergelijkbare implementatie van Footfallcam wordt gebruikt in een groot kantoorcomplex. Met de Footfallcam-technologie worden de bezoeken aan de kantoor-toiletten nauwkeurig bijgehouden. Wanneer het vooraf ingestelde aantal toiletbezoeken wordt bereikt, ontvangt het schoonmaakpersoneel onmiddellijk een push-bericht op hun smartphones. Dit stelt hen in staat om snel te reageren op de behoeften van de werknemers en gasten, waardoor de sanitaire hygiëne wordt gehandhaafd op een manier die aansluit bij de dynamiek van het kantoorleven. Deze slimme toepassing van technologie verhoogt de operationele efficiëntie, zorgt voor een aangename werkomgeving en minimaliseert de mogelijke overlast veroorzaakt door ongereinigde toiletten.


Referenties

  1. Lokale casestudies in Nederland“. van KNsystemen.

Tag Cloud

#people counting

#people counter

#footfallcam

#3d people counter

#retail analytics

#footfall counter

#retail counting

#data analytic

#People counting technology

#people counting metrics

#Queue Counting

#Big data

#people counting for Netherlands

#AI

#Data modelling

#people counter in Netherlands

#queue analytics

#footfall analytics

#dataanalytic

#footfall counting

#FootfallCam 3D Plus

#people counting solution

#video people counter

#traffic counter