Schoonmaakbedrijf onderhoudt de travelten van een groot winkelketen.

“Footfallcam의 모든 작업은 현장에서 촬영되었습니다. dankzij 실시간 추적 단어는 화장실 bezoeken nauwkeurig gemeten, en zodra het vooraf bepaalde aantal is bereikt, ontvangt de scoonmaker direct een push-bericht om de 화장실ten te reinigen입니다. 효율성이 10위입니다!”

 – Schoonmaakbedrijf, 네덜란드

 

In een druk winkelcentrum hebben de beheerders gekozen voor hetimplementeren van Footfallcam om de bezoekersaantallen van de beschikbare 화장실텐 nauwkeurig te meten. Met deze geavanceerde technologie kunnen ze 실시간 정보는 het gebruik van de travelten gedurende de dag를 통해 제공됩니다. Zodra는 화장실을 위한 장치와 화장실을 위한 장치를 갖추고 있으며, 모바일 장치에 푸시 장치를 자동으로 장착할 수 있습니다. 효율적인 시스템을 사용하면 schoonmaakploeg 사전 조치를 통해 화장실을 청소할 수 있고, 위생 상태를 최적화할 수 있으며, 모든 작업을 완료할 수 있습니다.

모든 버전은 Footfallcam을 그루트 칸토어 컴플렉스에 구현하는 데 사용됩니다. Met de Footfallcam-technologie worden de bezoeken aan de kantoor-toiletten nauwkeurig bijgehouden. Wanneer het vooraf ingestelde aantal 화장실 bezoeken wordt bereikt, ontvangt het scoonmaak personeel onmiddellijk een push-bericht op hunsmartphone. staat om snel te reageren op de behoeften van de werknemers en gasten, waardor de sanitaire hygiëne wordt gehandhaafd op een manier die aansluit bij de dynamiek van het kantoorleven에 대해 알아보세요. Deze slimme toepassing van technology verhoogt de Operationele efficiëntie, zorgt voor een aangename werkomgeving en miniiseert de mogelijke overlast veroorzaakt door ongereinigde 화장실.


참고 문헌

  1. "네덜란드의 Lokale 사례 연구". KNsystemen.