KNsystemen

KNSystemen is uw betrouwbare partner voor diverse bedrijf gerelateerde oplossingen. Zowel voor zelfstandige ondernemers als voor kantoorpand, scholen, winkelketen, bibliotheek, of attractiepark. Wij verzorgen veilige werksituaties door middel van sensoren, camera’s en analysetechnologie. Wij zijn uw hands-on partner voor wanneer het gaat om doelgerichte oplossingen


Wij zijn gespecialiseerd in

Onze focus ligt op vast leggen van bezoekersstromen in:

KN Systems - Winkels

Winkels

KN Systems - Musea

Musea

KN Systems - Bibliotheken

Bibliotheken

KN Systems - Openbare toiletten units

Openbare toiletten units

KN Systems - Overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen


Wij bieden

Hardware installatie

Software intergratie

Advies op connectiviteit

Service

First line support

Wij denken graag met u mee om de processen te integreren op uw platform en helpen u graag mee naar een next level van automatisering


Projecten

Enkele recente projecten zijn:

KNSystemen

Winkelketen Bruynzeel Keukens, alle winkels in Nederland zijn voorzien van het 3D PRO2 klantentelsysteem.

De klant heeft specifiek gekozen voor dit systeem om zijn grote nauwkeurigheid, de hoeveelheid klanteninformatie gegevens wat wordt gegenereerd waarop marketing beslissingen kunnen nemen.

KNSystemen

Kinderboerderij in Voorschoten waarbij de ingang is voorzien van de 3D PRO2 klantenteller.

Zij hebben hiervoor gekozen om een heldere telling te krijgen van de aantal bezoekers inclusief kleine kinderen. De maandelijkse rapportage wat automatisch wordt gestuurd vanuit Manager V9 kunnen ze direct overleggen met de gemeente van Voorschoten.

KNSystemen

Schoonmaakbedrijf onderhoudt de toiletten van een groot winkelketen.

Zij hebben gekozen voor Footfallcam hiermee worden de aantal bezoeken gemeten van de beschikbare toiletten, zodra een van te voren vastgesteld aantal bezoeken zijn behaald krijgt de schoonmaker een push bericht om de toiletten te reinigen.


Prijzen

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.


Waarom voor ons kiezen

KNsystemen heeft jaren lange ervaring in de retail, winkelcentrums, musea, bibliotheken, scholen en overheidsinstellingen op het gebied van klanten/bezoekerstellers. Wij adviseren de klant met onze expertise en maken waar wat wij beloven.